avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Informatii executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Informatii executor judecatoresc

Buna seara, mama mea are o poprire pe cont de la un executor judecătoresc, dar doresc sa specific faptul că nu mai deține niciun act in legatura cu acei bani...si nu stie cat timp mai are de plata...cum poate sa afle? Executorul judecatoresc nu poate sa i de a detalii?
Cel mai recent răspuns: consibella , utilizator 21:34, 20 Ianuarie 2019
Să ceară de la executor o copie xerox a dosarului execuțional. Obligatoriu va trebui să plătească xerocopierea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească? m-a ... Sveti Sveti Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească?M-a sunat o prietenă acum jumătate de oră să-mi spună că nu mai are acces ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)
Cum obțin desfășurătorul plăților mele spre executor c0drina c0drina Bună. Am vrut să împrumut 2500 de euro de la bancă, în 2015. Tipa de acolo mi-a spus că nu îmi poate aproba 2500 din prima, dar îmi poate face un ... (vezi toată discuția)