Buna seara! Am si eu o intrebare. Sunt titulara de contract la un apartament de 3 camere, iar mama mea, care este vaduva de veteran figureaza in contractul de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager. Intrebarea mea este: poate fi scutita de la plata impozitului la apartament, pe baza clauzei? In contract scrie ca eu intru in drepturi depline asupra locuintei numai dupa moartea parintilor. Mentionez ca mama locuieste cu mine. Daca poate fi scutita de la plata impozitului, as mai dori sa stiu unde isi poate cere drepturile. Se depun niste acte la primarie, la directia de taxe si impozite sau unde? Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Daca dv figurati drept proprietar al apartamentului,nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de la plata impozit aferent casa/teren
Documentele necesare scutirii de la obligatia platii obligatii fiscale contribuabili se depun la autoritatea fiscala teritoriala
Succesiune
oli77
Daca deschid succesiune, eu trebuie sa platesc toate cheltuielile? Daca nu este platit impozitul pe apartament de doi ani se poate face succesiunea sau trebuie ... (vezi toată discuția)