avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Suntem parintii a unui bebe de 2 luni, necasatoriti, cu domicilii diferite pe cartea de identitate dar care stam impreuna la domiciliul meu (mama bebelusului). Trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie crestere copil si am vazut pe net ca trebuie si tatal sa ia cel putin 1 luna indemnizatie. Specific ca tatal este pensionar cu 774 lei pensie. Eu trebuie sa incep serviciul mai devreme cu 1 luna , din a 23 luna si tatal sa ia indemnizatie a 24 luna? Daca el e pensionar, cum se calculeaza indemnizatia in cazul lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 21 Ianuarie 2019
Ce pensie primeste ,pentru limita de varsta , invaliditate etc. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate ccc profesor suplinitor Catalin10q Catalin10q Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră cu următoarea situație și următoarele întrebări unde am nevoie de un răspuns exact. Soția mea a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)
Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)