avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cînd se termină executarea silită? ?
Discuție deschisă în Executare silită

Cînd se termină executarea silită? ?

Sint executat silit din 2015 cind se termina termenul?
Este vorba de o persoană fizică căruia i.am sustras bunuri si ma executat silit. Valoarea bunurilor a fost supra estimata in instantă pe baza unor martori falsi.
Cel mai recent răspuns: Avocat Remis , utilizator 14:18, 21 Ianuarie 2019
Cand terminati de achitat tot ce scrie in hotarare ca datorati. se aduga si cheltuielile de executare care sunt cuprinse in incheiere.
Ar trebui ca avocatul sa meargă sa studieze dosarul de executare ca sa va puteti lamuri.
Dacă s-a făcut poprire va executa până se recuperează creanta.
Depinde de mai multe lucruri daca nu s-a făcut poprire.
Buna ziua, puteti contacta executorul judecatoresc si intreba cat mai are de recuperat din creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)