avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutor

Buna ziua. Detin un spatiu comercial cumparat in anul 2001 de la o companie SA. La momentul respectiv actul de vanzare cumparare era sub forma de factura fiscala si contract intre societati comerciale (fara notar). Pentru a obtine cadastrul si inscrierea in carte funciara mi se cere contract autentificat. Cum pot obtine acest lucru? Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:16, 21 Ianuarie 2019
Contactati un avocat, dati in judecata societatea vanzatoare si perfectati vanzarea pe cale judecatoreasca.
Sau...Asteptati pana in 2021 si deschideti o actiune pentru constatarea proprietatii prin uzucapiune.
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial cumparat pe baza de factura acum 13 ani carasivan carasivan Buna ziua,sa cumparat acum 13 ani un spatiu comercial pe baza de factura si chitanta,in toti acesti ani sau platit taxe si impozite pe numele ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare cu suma platita integral alberta33 alberta33 In 2001 parintii mei au achizitionat de la sapte persoane mostenitore ale doi soti defuncti un imobil in judetul Calarasi. S-a incheiat la notariat un ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare persoana juridica => fizica alexxcb alexxcb Buna ziua, As vrea sa stiu daca este posibil ca o firma sa vanda un spatiu comercial catre o persoana fizica pe baza de chitanta si factura, fara ... (vezi toată discuția)