avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pe venituri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pe venituri

Buna ziua. Am o nelamurire in ce priveste platirea impozitului pentru bani obtinuti din platforma Upwork. Precizez ca sunt angajata cu carte de munca cu norma intreaga iar in tipul liber lucrez pe platforma online Upwork. Intrebarea ar fi urmatoarea. Trebuie sa fac PFA sau un altfel de inregistrare legala sau fiscala ca sa pot plati impozit pentru acest venit sau pot pur si simplu sa fac o declaratie cu suma castigata pe platforma si doar sa platesc impozitul fara nicio altfel de complicatie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 22 Ianuarie 2019
Va autorizati la registrul comertului ca pfa si apoi depuneti la finante declaratia unica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-i mai bine , pfa sau pfi ? Florian59 Florian59 De la 01.01.2020 am de gand sa-mi deschid un PFA sau PFI ,....DACA MA PUTETI ajuta cu sfaturi versus costuri,timp si/sau avantaje/dezavantaje.La amandoua ... (vezi toată discuția)
Declaratie venituri persoana fizica AnaMarie AnaMarie Buna ziua, Daca in cursul anului 2014 pana in prezent am avut venituri din servicii de redactare online, fara a avea PFA, doar simplu cetatean, pot depune ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)