avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu stim ce trebuie facut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu stim ce trebuie facut

Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,locuiesc la tara intr-o comuna foarte bogata,in vara anului 2006 in satul in care locuiesc au fost bagata conducta de apa ,dar problema este ca jumatate din sat au apa iar jumatate nu,noi cei care nu avem apa,nu am avut apa niciodata,de administratia apei ,citirea contuarului,incasari etc se ocupa primaria,pana acum un an,un an si jumatate cand am fost luati de Apa Canal 2000,contracte avem pe care cei de la Apa Canal ne pune sa le semnam,dar nu beneficiem de apa,am facut sesizare la Apa Canal dar dau vina pe primaria de care apartinem,ca dansii trebuiau sa repare defectiunea,mergem la primarie,ei ne trimit la Apa Canal,cei de la Apa Canal ne-au spus ca asteapta fonduri europene ca sa ne poata pune conducta de apa in functiune,ca nu exista suficienta presiune si trebuie executata o lucrare undeva la jumatatea satului pentru a beneficia si noi de apa,suntem efectiv disperati de situatia in care ne aflam pentru ca ne duc cu vorba ca sa ne inchida gura si sa nu ii mai deranjam,cand mergem si mai depunem cate o sesizare la cei de care apartinem in prezent ne ia in bataie de joc ,ne zic ca doar nu vrem sa ne faca ei apa intr-o luna de zile,ca cine stie cand se v-or putea accesa acele fonduri si abia atunci o sa faca ceva,pana atunci sa asteptam.Va rog din suflet sfatuiti-ne cui sa ne adresam,ce sa facem,unde sa mai facem sesizari pentru a fi luati in seama.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iaroslav.2006 , utilizator 07:52, 22 Ianuarie 2019
Daca la nivel local intampinati dezinteres sesizati oficial primaria ,consiliul local ierarhic superior comunei unde locuiti
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometrele de apartament bozzont bozzont Locuiesc intr-un bloc format din 2 scari a cate 16 apartamente fiecare. Cu toate ca nr de aparamente este foarte mic si toate apartamentele au apometre de apa ... (vezi toată discuția)
Problema canal colectare apa menajera sdaniro sdaniro Buna ziua, Am o problema veche cu un canal de colectare a apei menajere aflat in fata blocului in care locuiesc, canal care refuleaza periodic, mai ales ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare-poluare mediu inconjurator teomax1 teomax1 Buna ziua Ma numesc Badea , locuiesc in Chiajna, Ilfov de trei ani., trei ani de cand lupt cu autoritatiile locale pentru rezolvarea canalizarii . Problema ... (vezi toată discuția)