avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt sau nu?

buna ziua! lucrez pt o casa de schimb valutar care are si moneygram iar colega mea a facut o greseala in 20 decembrie.
a avut un client care avea de retras de la moneygram 700 ron, colega nu a fost atenta si a crezut ca are de retras 700 euro. cei 700 de euro au fost transformati in 3150 ron, suma cu care clientul a plecat.
avem formularul moneygram pe care scrie 700 ron, semnat de client.
avem formularul de acceptare a tranzactie de schimb valutar, unde scrie 3150 ron, pe care clientul l-a semnat.
ar mai fi inregistrarea video din timpul tranzactiei, nu am vazut-o, dar banuiesc ca sunt detalii si acolo.
va rog tare mult sa-mi spuneti daca politia se implica in astfel de cazuri, daca putem face o plangere, daca este furt sau nu, sau colega a gresit si e buna de plata.
Dacă autorul faptei este interesat de mediere își poate desemna un reprezentant, căruia să îi întocmească o procură specială în țara unde se află. Reprezentantul poate încheia acordul de mediere în numele său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)
Frauda online Lidyalexandra Lidyalexandra Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu facut de un administrator deltady deltady Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui procedat in cazul in care s-a descoperit un furt de circa 12000 ron (echivalentul fondului de rulment si de ... (vezi toată discuția)