avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Buna ziua,
Sunt administratora la o soc. com. infiintata anul trecut care are sediul social in orasul Fundulea, jud Calarasi. Doresc sa stiu unde trebuie depus bilantul contabil , in Fundulea sau in Calarasi.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bingo , utilizator 19:07, 29 Iulie 2006
buna
depinde unde soc.comerciala are sediul .Daca pe certificatul de inreg.este stipulat orasul Calarasi, vei merge la DGFP CALARASI si vei depune BILANTUL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa yuppi yuppi cu scuzele de rigoare in cazul in care mai exista un topic deschis pe aceasta tema : Doresc sa infiintez pfa - prestari servicii la domiciliul clientului - ... (vezi toată discuția)
Localitate depunere declaratii contabile lunare eugenoprea eugenoprea Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu depunerea declaratilor contabile lunare. Societatea prospat infiintata are sediul social in Bucuresti, dar eu, ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare -firma fara activitate ga-ga ga-ga Buna ziua ! Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare ... (vezi toată discuția)