avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dovada platii amenzii penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dovada platii amenzii penale

Salutare! Am achitat la trezorerie o amenda penala si cheltuieli judiciare. Trebuie sa fac dovada ca am platit amenda sau doar cheltuielile judiciare?
Unde imi va folosi chitanta ca am platit amenda?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:03, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La reabilitare.
Teoretic amenzile penale se sterg din cazier dupa o perioada de 3 ani, daca nu ati savarsit alte fapte. Atunci nu va mai trebuie nici o chitanta.
Practic, nu le sterge nimeni, asa ca trebuie cerut in instanta sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept. O sa se judece ca un proces, si acolo depuneti chitantele de azi.
Succes!
Nu mi ati raspuns la nici o intrebare

adutescu a scris:

La reabilitare.
Teoretic amenzile penale se sterg din cazier dupa o perioada de 3 ani, daca nu ati savarsit alte fapte. Atunci nu va mai trebuie nici o chitanta.
Practic, nu le sterge nimeni, asa ca trebuie cerut in instanta sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept. O sa se judece ca un proces, si acolo depuneti chitantele de azi.
Succes!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se pare.

zugoza5 a scris:

Nu mi ati raspuns la nici o intrebare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept ghiocelioana ghiocelioana Cum să procedeze un fost condamnat la pedeapsa cu amendă penală de100.000 lei (vechi)-în anul 1996,pentru a obţine dovada reabilitării de drept ,dacă a ... (vezi toată discuția)
Cerere catre instanta de judecata nicucraker969 nicucraker969 vreau sa merg luni 10.03.2009 cu urmatoarea cerere si catele care reies din ea pentru a sterge doua manenzi din cazier de acum 13 ani.as vrea sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)