avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Buna seara, de curand mi-am luat un al doilea job. La angajare mi s-a transmis cum ca de curand s-a facut ceva modificare in codul muncii iar la al doilea job angajatorul nu poate sa imi acorde tichete de masa in conditiile in care primesc tichete la primul job. Exista ceva lege care sa interzica angajatorului la al doilea job ca sa acorde tichete de masa?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
george4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 23 Ianuarie 2019
Tichete de masa veti primi doar de la angajatorul la care ati ales sa aveti functia de baza.
Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă

art.35
În cazul cumulului de funcții, tichetele de masă pot fi acordate numai de către angajatorii unde salariații în cauză își au funcția de bază, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Acordare bonuri valorice maryanel78 maryanel78 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga in serviciul de stat si mi-am luat un job part-time, intrebarea mea este daca este legal sa primesc bonuri de masa , ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa la mai multi angajatori lilid lilid Buna ziua, Este legal ca un salariat care are doua contracte de munca , unul cu timp normal de lucru, celalalt cu timp partial,la angajatori diferiti, sa ... (vezi toată discuția)