avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... PROCEDURA DE FALIMENT
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

PROCEDURA DE FALIMENT

Buna dimineata,

Daca s-a declarat falimentul societatii prin hotararea judecatorului sindic ca si contabil esti obligat sa ramai pana la predarea tuturor documentelor daca lichidatorul nu vrea sa iti semneze cererea de demisie sau administratorul special cel din actul constitutiv( social) e obligat sa faca acest lucru, care e procedura contractelor de munca in cazul in care s-a pronuntat falimentul. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
ELLIE8888, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:01, 5 Februarie 2019
Demisia este un act unilateral, prin urmare nu este necesar acordul angajatorului, indiferent daca este sau nu in faliment.
Puteti trimite demisia prin fax/mail cu confirmare/posta cu confirmare. Dupa expirarea termenului de preaviz inceteaza contractul individual de munca chiar si daca angajatorul nu emite decizia de incetare.
Daca nu vi se emite decizia, puteti merge la inspectoratul teritorial de munca sa depuneti copii ale demisiei si dovezii de primire in vederea inscrierii in revisal.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare contract de munca vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Preaviz demisie cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o situatie: imi puteti confirma va rog ca nu gresesc? Demisie: 31.05.2013 Preaviz: 20 zile lucratoare In acest caz: Data incetare: ... (vezi toată discuția)
demisie fara preaviz, care nu a fost acceptata kat1975 kat1975 Daca o persoana si-a dat demisia fara preaviz, pe motiv ca angajatorul nu si-a respectat indatoririle din contractul de munca (neefectuare concediu), mai poate ... (vezi toată discuția)