avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord primire in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord primire in spatiu

Buna ziua,

In baza unei Procuri Generale de Administrare apartament am dreptul sa semnez, in locul mamei mele, acordul de primire in spatiu pentru eliberare Carte de Indentitate pentru sotia mea?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriansimo , utilizator 12:07, 23 Ianuarie 2019
Nu.
Declarațiile privind acordul se dau personal.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, sunt într-o situație mai delicata... am o întrebare ... Gabriela radac Gabriela radac Bună, sunt într-o situație mai delicata... Am o întrebare și rog cunoscători sa ma ajute cu un răspuns... Eu am divorțat de curând, iar acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Dovada domiciliului in fata asociatiei de proprietari Alex176 Alex176 Buna seara, Ca raspuns la contestatia privind calculul intretinerii, mi se solicita actul legal in baza caruia locuiesc la adresa respectiva. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)