avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Datorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Datorie

Buna ziua
Am o intrebare,soacra mea a stat o perioada lunga cu chirie la un camin care apartinea al unei interprinderi si dupa ceva timp a trebuit sa se mute la tara ca nu mai putea plati chiria.In timpul in care sa mutat avea cateva datorii la acel camin si interprinderea respectiva a dato in judecata si ia pus o anumita suma pe luna de plata pana achita datoria. Dansa are o pensie foarte mica este bolnava operata de cancer de col uterin si alte boli si nu isi mai permite sa plateasca acei bani ca are nevoie de medicamente permanent.Casa de la tara este pe numele ei dupa ce a decedat parintii.Daca nu mai plateste acei bani cu acte doveditoare ca are nevoie de bani permanent poate sa ii ia casa?
Depinde de cuantumul datoriei si de pozitia adoptata de creditor. Cel mai probabil ii va pune poprire pe pensie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere cu clauza de uzufruct viager in favoarea unui interzis. Georgescu_C Georgescu_C Buna ziua, Am o situate, as spune, exceptional de delicata si incurcata. Tatal meu are 2 frati si 2 surori, el fiind cel mai tanar. In urma cu 2 ani sora ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire, amenintare si insulta LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Am urmatoarea problema, eu, sotul si baietelul nostru stam impreuna cu soacra, cumnatul si sotia acestuia, socrul meu a murit acum 6 ani dar nu s-a ... (vezi toată discuția)