Buna ziua! Aseara am avut parte de un incident rutier. Mi-a fost suspendat permisul ptr neacordare de prioritate.
Evenimemtele stau cam asa:,
Eu doream sa fac dreapta iar celalalt "pagubit" stanga, catre strada de unde veneam (amandoua cu 2 sensuri). Mentionez ca respectivul era pozitionat pe contra-sens, intrand cu viteza in intersectie cu capul exclusiv in dreapta. In momentul in care am observat ca iese de pe strada am franat destul de brusc dar, gheata de pe jos nu mi a dat posibilitatea de oprire... politistii mi au spus ca trebuia sa astept pana iesea dansul de pe strada (avand in vedere lipsa sembelor de circulatie), desi asta doream sa fac dar carosabilul nu mi-a permis. Astazi sunt chemat la sectie sa dau o declaratie. Care ar fii circumstantele atenuante ptr a mi recupera permisul? Avand in vedere ca era si o masina parcata care bloca toata vizibilitatea. Multumesc!
Veti recupera permisul doar dupa expirarea termenului . Daca vreti sa intraziati aceasta perioada de suspendare , formulati plangere in instanta impotriva procesului verbal de contraventie , iar pana la solutionare aveti dreptul sa conduceti.
Accident stupid
dtztz
Salutare!
Iata faza: mergeam pe o str cu sens unic ..la capat Obligat la stanga (str cu sens unic) si Cedeaza trecerea; ma angajez pe banda 2 de langa ... (vezi toată discuția)