Ce pot sa fac daca o persoana a luat masina fara sa semnez actul de vanzare cumparare ?Initial doream sa facem schimb ,mi-a lasat masina sa o vad ,el a plecat cu a mea spunand ca merge cativa metri sa vada cum se prezinta. Peste 2 ore m-am trezit cu el la poarta cu actul de vanzare-cumparare (nu stiu cum la facut fara proprietar),am spus ca nu-l semnez si sa imi aduca masina.A refuzat spunand ca nu mai da masina iar in scurt timp a disparut din curtea lui.Mentionez ca actele masinii mele erau in bord si cred ca el a stiut cand s-a uitat la ea. Masina care mi-a lasat-o este a altui proprietar dar eu nu am niciun act de vanzare-cumparare nici din partea lui nici din partea proprietarului.
Buna ziua,
daca cunoasteti datele persoanei respective (nume+prenume+adresa) puteti sa-i faceti plangere penala pentru furt sau sa-l notificati, prin executor sau avocat sa va restituie masina.
Masina luata
mariusbt1
o persoana are o masina de vanzare. vine un cumparator sa vada masina.se intelege cu proprietarul autoturismului sa ai dea cheile de la masina sa faca o ... (vezi toată discuția)