avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot beneficia de avocat din oficiu ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot beneficia de avocat din oficiu ?

cum pot benefecia de avocat din oficiu ? pentru ca nu am banii necesari sa imi iau un avocat ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:12, 18 Noiembrie 2009
daca e vorba de un proces penal solicitati procurorului acest lucru.
Despre ce fel de proces este vorba?
custodie minor,pensie alimentara si stabilirea programului de vizita,dar este mult mult mai complicat deoarece eu vreau copilul,pentru ca stiu ca cel putin teoretic am sanse.as putea sa va descriu aici toata tiganiada ? si toate atuurile pe care le am ?sa imi spuneti un pronostic,pentru ca pana acum nu am auzit decat 50/50,v-as fi recunoscator
Daca nu aveti venituri puteti primi asiatenta juridica gratuita.
Pronosticuri nu va pot da daca sunteti tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Zapezica Zapezica La custodie comuna cat timp petrece cu mama și cât cu tata copilul... Legal (vezi toată discuția)
Divort cagisar cagisar Buna ziua, as avea si eu o intrebare, sunt in divort cu sotul meu si am auzit ca s-ar putea sa aiba avocat din oficiu. Procesul nostru este unul civil fara ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa imi vad copii pe cale legală Lavinia M C Lavinia M C Buna ziua! Sunt Lavinia si sunt divorțat de 2 ani! In urma divorțului am decis să las copii la tata deoarece nu aveam cum sa ii iau la mine in acel moment, ... (vezi toată discuția)