avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... o parere va rog
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

o parere va rog

buna ziua
va rog daca se poate sa va supun atentiei cazul meu
am lucrat la petrom si a trebuit sa imi iau ordonanta pt ca m-au disponibilizat si mi
s-au dat niste salarii compensatorii in aprilie anul curent. dupa acest lucru mi-am depus dosarul pt pensionare, dar eu am auzit ca petromul ar fi trebuit ca in cazul meu de pensionare ar fi trebuit sa beneficiez conform contractului colectiv de munca de 3 sau 4 salarii. nu stiu ce sa fac eu am fost la sediul petrom dar mi-au spus ca nu pot beneficia de salariile respective pt ca dupa cum spun ei am semnat pt primirea ordonantei.
in concluzie astept parerile dvs cu privire la problema mea expusa
astept raspunsul dvs
cu stima
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:20, 17 Noiembrie 2009
In conditiile in care a-ti consimtit si a-ti semnat documentele pentru a beneficia de dispozitiile ordonantei,nu mai aveti posibilitatea de a reveni
Interventie moderator:
:rtfm:
miru28:
E impotriva Regulamentului forumului sa postati aceeasi intrebare pe mai multe topicuri.
Va blochez acest topic si, daca vreti sa continuati, intrati pe celalalt.
Ma multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu parerile dvs sau sfatul dvs multumesc miru28 miru28 buna ziua va rog daca se poate sa va supun atentiei cazul meu am lucrat la petrom si a trebuit sa imi iau ordonanta pt ca m-au disponibilizat si mi s-au ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Am lucrat un an de zile cu contract de munca.La interviu mi s-a spus ca se lucreaza legal,dupa o luna am vazut ca nu se lucreaza legal ,ca nu se semneaza ... (vezi toată discuția)
Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)