avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare mod de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare mod de plata

Bună ziua,
Este posibil că la adunarea generală sa se voteze plata serviciilor administrative(salariu administrator și președinte) și de curățenie în mod egal la fiecare apartament? Să renunțăm la plata prin cota parte. Ar fi legal acest aspect daca se obține votul majorității?
Cel mai recent răspuns: Stefan2019 , utilizator 16:53, 26 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, aceste cheltuieli se repartizeaza doar pe CPI, nu puteti hotari ceva care contravine legii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari sau adunarea generala nu au competenta sa dispuna hotarari contrare dispozitiilor in vigoare
Mulțumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari mircea9999 mircea9999 As dori sa stiu daca intr-o asociatie de proprietari,salariul Presedintelui,Administratorului,Femeia de serviciu,Instalatorul ,Lumina pe scara se poate plati ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 AndreeaD03 AndreeaD03 Buna ziua, Exista vreo posibilitate sa se renunte in mod legal la anumite cheltuieli repartizate pe cota-parte indiviză de proprietate de exemplu prin vot ... (vezi toată discuția)
Calcul reparatii comune la canalizare exterioara... ftrandafir40 ftrandafir40 Buna ziua ! De curand am cumparat un apartament intr-un bloc cu 7 apartamente pe scara,si ulterior am aflat ca sunt probleme la coloana de canalizare,si ... (vezi toată discuția)