avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanție

Bună ziua! Am lucrat la o firmă, iar acum a preluat-o altcineva. Fostul șef ne-a reținut din salar în fiecare lună o sumă de bani pentru garanție. Am completat hârtii pentru deschiderea unui cont în bancă, iar acum după ce a plecat din firmă am aflat că nu am cont de garanții deschis și nu îmi pot recupera banii. Cum pot proceda ca să dovedesc faptul că acei bani mi-au fost retrași din salariu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Utilizatoranonimm , utilizator 18:01, 27 Ianuarie 2019
Adresati o cerere scrisa si luati numar de inregistrare ca sa vedeti ce se raspunde in scris.
Apoi încercați să mergeți la avocat daca nu rezolvați amiabil.
Si la ITM ati putea încerca.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare cont garantie si recuperare suma AURELIAN NICOLAE AURELIAN NICOLAE Subiect: DESFIINTARE CONT GARANTIE SI RECUPERARE SUMA BUNA ZIUA, IN ANUL 2004 M-AM ANGAJAT LA O SOCIETATE COMERCIALA CA SEF MAGAZIN SPECIALIZAT IN ... (vezi toată discuția)
Garantii banesti pt gestionari iliemailat iliemailat Buna dimineata, In data de 14 februarie 2010 s-a incetat contractul individual de munca (CIM) cu firma la care am lucrat inainte. Am ocupat postul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantii rareshu87 rareshu87 am fost angajat la o societate comerciala timp de 2 ani cu functia de agent vanzari, timp in care in fiecare luna mi se retinea 30% din salariu ca si ... (vezi toată discuția)