avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infiintare afacere in curs de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infiintare afacere in curs de divort

Vreau sa infiintez PFA sau SRL si de doi ani sunt despartit de sotie, in curs de divort. Precizez ca nu avem nimic in proprietate comuna, nici bani, nici locuinta, nici copii. Cum ar trebui procedat sau care e situatia ca sa nu beneficieze din noua afacere?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:33, 28 Ianuarie 2019
Buna seara,
Nu beneficiaza.
SRL-ul este o persoana juridica independenta si nu are nicio legatura cu familia.
Nici daca e sub forma PFA?
Nu mai beneficiază de nimic, comunitatea încetează de la data introducerii cererii de divorț, nu de la data când se pronunță desfacerea căsătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intenta proces de pensie alimentara ,dacă nu sunt divorțată? Elenko Elenko Sunt despărțită în fapt de sot ,de doi ani jumate;cei doi copii din căsătorie sunt cu mine,iar al treilea copil rezultat din relația actuală poarta ... (vezi toată discuția)
Divort din vina ambelor part mi_chelle mi_chelle Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine, va rog,in urmatoarea situatie? Avem 34 ani de casnicie,copii majori, sotul nu doreste divort prin acord. In ... (vezi toată discuția)
Cerere drept de intretinere fosta sotie rares001 rares001 sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza ... (vezi toată discuția)