Am fost surprins avand in posesie aprox. 1g de materie vegetala dupa cum a fost scris in declaratia de la politie, tin sa precizez faptul ca a fost mentionat pt consum propiu, si am mai mentionat ca nu in domeniul public, ci acasa. Am purtat cateva discutii cu politistul si acesta mi-a spus cu nu o sa patesc nimic ca e o cantitate mica si nu se chinuie statul cu mine.
Doresc sa adresez cateva intrebati.
Este posibil sa nu patesc nimic?
Vine scrisoare acasa sau ceva de genul?(am lasat numarul de telefon)
La sectie dupa ce am terminat cu declaratia, am plecat, mai trebuia sa vorbesc cu altcineva inafara de politistul care mi-a luat declaratia?
Acest lucru sa intamplat in Bucuresti.
cel mai posibil se va da o ordonanta de renuntare la urmarirea penala de catre procurar. dosarul se trimite spre confirmare judecatorului de camera preliminara. sa raspundeti la telefon ca sa nu mai fiti citat la adresa de domiciliu. cel mai probabil vi se vor stabili si 2 obligatii, munca neremunerata in folosul comunitatii si frecventarea unui program de consiliere.
S-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000. Substanta gasita asupra dvs a fost trimisa spre expertizare. Dupa ce o sa primeasca rezultatul expertizei si daca se confirma ca este drog, procurorul o sa dispuna ca up sa se efectueze in continuare si impotriva dvs si o sa fiti citat in calitate de suspect de catre DIICOT.
Prins cu marijuana
querry1234
Salut. Am fost prins in urma unui control pe strada de catre civili cu o tigara in foita care continea 0.2 grame de marijuana. Am fost cooperativ. Am fost la ... (vezi toată discuția)