Buna seara,
Pe scurt:
In 09.02.2009 am fost concediat cu art.65. Am castigat instanta ( hotarare pronuntata in 15.06.2009) drepturile salariale si reintegrarea. Am primit adresa de la firma sa ma prezint inapoi la serviciu.M-am prezentat...Societatea a emis decizie de reintegrare in 18.06.2009 si apoi Act aditional la contractul de Munca pe care l-au inregistrat la Camera de Munca. Desi Hotararea preciza clar ca trebuie sa fiu repus in situatia anterioara deciziei de concediere, firma a facut o pseudointegrare, adica,
1. nu mi-a platit nici un ban
2. postul meu fiind unul de gestionar, trebuia facuta inventarierea gestiunii depozitului si predarea- primirea catre subsemnatul, lucru care nu s-a intamplat, eu primind sarcini minore, gen sofer, manipulant... si cam atat.
Hotarararea s-a comunicat abia in 22 august 2009 ( probabil din cauza grevei magistratilor si a perioadei de concedii), Firma a contestat-o la Curtea de Apel Alba. Intre timp, am fost din nou concediat cu 20.10.2009, tot cu art .65!!! Evident ca le mai trag un proces:P
Va rog sa ma ajutati in doua chestiuni:
1.Cum sa procedez ca sa-mi primesc banii? Faptul ca ei au facut recurs ma impiedica sa-i "execut"? Am inteles ca trebuie apelat la un executor judecatoresc, cum se procedeaza?
2. Trebuie sa depun intampinare la recurs, nu? Faptul ca ei au emis decizie de reintegrare inca din iunie (si act aditional) asta nu inseamna ca-si contesta propriile acte?
Va multumesc
Trebuie sa obtii un titlu de executare silita in baza sentintei, mergi la un executor judecatoresc sau casa de avocatura care recupereaza datorii.
Parere personala si din experienta: daca te-au dat afara tot cu art.65 las-o asa.
A doua oara vei pierde cu brio.
Bafta.