avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata taxa judiciară
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata taxa judiciară

Buna ziua. Unde se poate plati taxa judiciara de timbru aferenta cererii reconventionale?
Cel mai recent răspuns: alesandraalesia , utilizator 19:19, 28 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La unitatea administrativ-teritoriala unde persoana fizica are domiciliul sau resedinta, ori, dupa caz, in care persoana juridica are sediul social. Mai exact, puteti plati taxa judiciara de timbru direct la Consiliul Local sau prin mandat postal / virament daca stiti contul bugetului local.
Nu se poate plati si la posta sau banca?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin mandat postal sau virament bancar daca stiti contul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va complicati,faceti un efort si platiti la direcția taxe si impozite locale de la domiciliul dvs.Exista riscul în cazul în care nu cunoașteți contul ca cei de la banca sau ec sa vireze în alt cont.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Unde achit taxa judiciara de timbru? dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ? (vezi toată discuția)