avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi compensatorii

Cum pot ști eu ca angajat dacă în contractul colectiv de muncă sunt specificate și drepturile la salariile compensatorii...dacă în contractul individual de munca ele nu apar
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 28 Ianuarie 2019
Solicitati sindicatului/reprezentantilor salariatilor sa va comunice asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva buna ziua, va rog sa ma ajutati cu suport ... AdinaNicoleta1707 AdinaNicoleta1707 Concediere colectiva Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu suport pentru urmatoarea situatie. Lucrez de 8 ani la o companie privata care are peste 300 angajati ... (vezi toată discuția)
Negocierea individuala cu angajatorul bcfbmv bcfbmv Buna Seara, Spuneti-mi va rog, daca eu m-am retras din sindicatul intreprinderii (care nu facea nimic sa ma ajute- de fapt pe nimeni nu ajuta) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - desfiintare post valir2013 valir2013 Buna seara, as dori si eu sa stiu care este legea actuala privitoare la codul muncii. La actualul loc de munca ne a fost trimis un e mail cu o noua organigrama ... (vezi toată discuția)