avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cât e valabilă chitanța de mână?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cât e valabilă chitanța de mână?

Bunicii au dat o parte de teren intravilan 83m2 acum actele sunt pe numele meu ,impozitul îl plătesc eu și terenul e trecut în cartea mea funciara. Ce șanse am dacă îi chem in judecată? Cine a făcut chitanța de mână sunt morți și mai trăiește un singur martor.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:45, 28 Ianuarie 2019
Daca va referiti la uzucapiune pentru a dobandi dreptul de proprietate in instanta, aveti toate sansele.
Nu e musai sa fie doi martori, ajunge si unul. Se va face expertiza topo pentru identificarea terenului.
Daca exista si casa pe teren, se face si accesiune tot in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate badoiadrian badoiadrian undeva in secolul trecut (aprox. 1970) bunicul meu a primit un loc de casa de la unchiul sau(decedat in prezent)..cam prin 1973 bunicul si bunica au inceput ... (vezi toată discuția)
Teren achizitionat cu chitanta de mana doru285 doru285 Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme.Tatal meu a cumparat un teren in anul 1960,in baza unei chitante de mana,pe care si-a construit ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune? MadalinaAb MadalinaAb Matusa mea a locuit timp de 30 ani intr-un imobil care a apartinut bunicii sale (decedata) platind taxele aferente. Bunica respectiva nu poseda decat o ... (vezi toată discuția)