avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs cumpărat pe firmă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs cumpărat pe firmă

cumpărat de la Flanco prin intermediul Emag un frigider care s-a dovedit a fi extrem de mic,nu poți pune decât 1 kg de carne la congelat.Am făcut cerere la eMag pentru retur,mi-au trimis după un timp un mesaj că s-a rezolvat cu returul. Am sunat la Flanco și după 2 luni de zile,timp în care mi-au tot zis că se rezolvă returul,iar azi când am sunat din nou la ei mi-au zis că,deoarece comanda s-a făcut pe persoană juridică,nu pe fizică,nu mai mă pot ajuta cu returul,deci să rămân cu frigiderul. Vă rog să mă ajutați cu această problemă...este legal așa ceva,mai am șanse să pot returna frigiderul? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: emiliano zapata , utilizator 08:57, 29 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
protectia consumatorului se refera la persoane fizice, dvs sunteti profesionist, conform legii.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme service si retur ananasis1 ananasis1 Am achizitionat (pe persoana juridica) un laptop, de pe marketplace, vanzator Flanco. Dupa nici 2 luni l-am trimis in service la Depanero, cu boxele defecte si ... (vezi toată discuția)
Garantie si inlocuire produs pt persoana juridica Andrei273 Andrei273 Buna ziua, Am achizitionat un laptop pe firma, Asus Zenbook - 7300 de lei de pe platforma emag, vanzator Flanco. La scurt timp au inceput sa baraie boxele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am comandat anul acesta de black friday un uscator ... Elena1996 Elena1996 Bună ziua! Am comandat anul acesta de black Friday un uscator de rufe de pe o platformă on-line foarte cunoscută (însă vândută și livrat de alt ... (vezi toată discuția)