avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transcriere Vehicul În Romania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transcriere Vehicul În Romania

Bună seara,am cumpărat un auto înmatriculat în România acum vreo 4 săptămâni, as vrea sa știu care ar fii termenul de transcriere de la data înstrăinării pe talon 30 sau 90 zile?după noua lege din Mai 2018 eu am citit ca 90 zile,am întrebat un politist și a spus ca 30..
Cel mai recent răspuns: SMG1992 , utilizator 19:14, 28 Ianuarie 2019
30 zile este termenul in care trebuie declarat la fisc. Apoi, pana obtineti programarea la politie, poate sa treaca oricat.

Ana-Maria Dutescu a scris:

30 zile este termenul in care trebuie declarat la fisc. Apoi, pana obtineti programarea la politie, poate sa treaca oricat.

Deci pot circula fără probleme chiar dacă depășesc 30 zile de la instrainare pe talon?la fisc o am trecuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de 31.05.2022 am primit fiscalul de la fostul proprietar, ulterior am verificat seria de sașiu si ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unui auto cumparat in 2012 kartush45 kartush45 salut..am problema care nu stiu cum pot sa o rezolv si poate cineva ma ajuta in aceasta privinta; mai exact am cumparat in noiembrie 2012 un auto care am fost ... (vezi toată discuția)