avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 15grame de iarba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

15grame de iarba

Buna ziua!

Scuze ca apar asa... ca o bomba dar is foarte speriat pe o tema.
In vara am venit in tara in vizita, is consumator de marijuana. Eu cu un prieten am mers intr-un oras de la 70km distanta de satul nostru sa cautam sa ne cumparam canabis, unde este o zona in care poti gasi random pe strada pe cineva care vinde.
Ne-am plimbat noi ce ne-am plimbat, am pierdut ziua dar am gasit sa cumparam, si noi am cumparat vreo 15grame, pe seara cand am reusit sa ne intoarcem in satul nostru sa mergem linistiti acasa am fost opriti si controlati de jandarmi, nu consumam, nimic, doar ne-am oprit la vorba cu cineva aproape de un parc. Am fost dusi la sectie, declaratie, minuni. Ideea e ca noi nu cunoastem persoanele de unde am cumparat ca era random situatia, doar ca noi am cautat, le-am povestit amandoi exact asa cum am scris si mai sus. Nici nu am consumat din ea. Nu am abordat comportamente inadegvate in momentu respectiv.
La final am mers toti acasa linistiti.
Si dupa atatea luni, recent am fost sunat sa imi fac programare pe cand merg in tara sa ma duc la judecatorie sau ceva de genu'.
Ce as putea patii daca imi mentin ideea si explicatiile? Sincer is speriat pe treaba asta.

Multumesc daca ai citit si depui efortul sa imi raspunzi!
Cel mai recent răspuns: adelind , utilizator 13:57, 29 Ianuarie 2019
Precizati unde ati fost citat sa mergeti.
Eu banuiesc ca ati fost citat de DIICOT.
Acesta este mesajul domnului, la telefon o fost rapid si din scurt si o zis ca ma suna sa imi zica daca e ok sa ma duc cand am eu urmatorul drum in tara (aprilie).

"De la Brigada de Combatere a criminalitatii. Organizatie Timisoara - Serviciul Antidrog, va deranjez, aveti calitatea de suspect in dosarul penal nr. (xx...) inregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara, va rog sa lasati numarul de telefon pentru a va contacta in vederea audierii."

PS: Am uitat sa precizez ca am 19 ani.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Precizati unde ati fost citat sa mergeti.
Eu banuiesc ca ati fost citat de DIICOT.

Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
adelind, utilizator
Da, DIICOT v-au citat.
Si ai putea oferii niste detalii in legatura cu asta? Mai exact ce am scris mai sus. Multam!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, DIICOT v-au citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stima si respect…nici nu stiu cum sa incep.in urma cu 3/4 luni ... sava_000 sava_000 Stima si respect…nici nu stiu cum sa incep.In urma cu 3/4 luni am fost prins impreuna cu 3 prieteni cu o cantitate de 0.7g marijuana,de catre jandarmi.Nu a ... (vezi toată discuția)
Citație de la diicot în urma unei verificări la care am fost găsit cu o cantitate foarte mică de marijuana. ce mi se poate întâmpla în cel mai rău caz? P. Adrian P. Adrian Buna ziua , am o problema , acum cateva luni mai exact in februarie am fost surprins pe strada detinand o cantitate f mica de marijuana (0,2-0,35). Am fost la ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana abc1221efg abc1221efg Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)