avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Favorizarea infractorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Favorizarea infractorilor

Favorizarea infractorilor,care au fost dovediti ca au furat.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Cmtf, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:53, 26 Martie 2019
Întrebarea este mai sus.
Întrebarea este mai sus..

Albert Kurtyan a scris:

Şi care e întrebarea?

Aia nu e intrebare, este o afirmatie.
Am dosar la politie, hoțul a fost descoperit de pe camere de supraveghere a blocului, când hoțul pleca cu geanta mea în care era o colecție de ceasuri și bijuteri .Ce pot face?
Era bine sa fi angajat avocat încă de la început cand ati vazut ca exista probleme.
Avocatul poate studia dosarul și sa vada ce este de facut.
Ar fi însă bine sa angajați un avocat care sa se priceapă la investigatii si probe ca sa va fie de ajutor.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din locuință himt himt Acum 4 luni, am uitat usa de la apartament descuiata la intrare am avut o genta cu oclectie de ceasuri și bijuterii in valore de 25000 euro peste noapte a ... (vezi toată discuția)
Caz de furt ContSters176124 ContSters176124 Ce acuzatii pot fi aduse de catre politie in cazul unui furt celorlalte persoane care au in vreun fel tangenta cu obiectul furat inainte de prinderea ... (vezi toată discuția)
Participatie improprie cami tei cami tei De curand am fost vizitati de hoti! Dupa ce au furat ...20 ani din viata noastra...in bijuterii cu pietre pretioase....minorii( sub 14 ani!!!!) ...declara ca ... (vezi toată discuția)