avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Antecedent penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Antecedent penal

Buna seara. Am si eu o nelamurire. Antecedent penal este o fapta care la un moment dat a fost inscrisa in cazierul judiciar sau poate fi si ceva ce nu a fost inscris in cazierul judiciar ?
Buna dimineata
anteceentele penale sunt faptele penale din trecut inserate in cazier. Ceva ce nu a fost trecut in cazier este poibil sa fie o fapta penala comisa in timpul minoritatii ( inculpatul era minor la vremea comiterii faptei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! dacă o persoana săvârșește o fapta penală in ... Andreea463 Andreea463 Salutare! Dacă o persoana săvârșește o fapta penală in timpul minorității (17 ani) și se constata ca a avut discernământ la momentul comiteri ... (vezi toată discuția)
Viza de emigrare sua, consecinte dosar penal Bogdanbugy Bogdanbugy Buna, am facut o tampenie mai mare ca mine de sarbatori si am pierdut carnetul aflandu-ma sub influenta alcoolului. Grav. Adica imi vor face dosar ... (vezi toată discuția)
Controverse legate de antecedente penale cezarad cezarad Am o nelamurire. In cazierul care se ataseaza la dosar in cazul inculpatilor, ce anume poate fi considerat ANTECEDENT PENAL? Inclusiv amenzile penale? ... (vezi toată discuția)