avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sediul social al firmei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sediul social al firmei

Se poate sa pun apartamentul luat in iunie 2016 prin prima casa ca si sediul social al firmei pe care o descchid zilele astea ?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
cataworship, utilizator
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 14:05, 29 Ianuarie 2019
Buna ziua.
Solicitati acordul bancii in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social, comodat pe ap prima casa Trader Trader Trader Trader Sund deja in \'sapaturi avansate\' sa aflu in ce conditii as putea muta sediul social din sectorul 2 in sectorul 4, cu un contract de comodat nou pe o camera a ... (vezi toată discuția)
Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)
Aprobarea bancii pentru un contract de comodat Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Un prieten de-al meu tocmai si-a facut firma in apartamentul meu. Intre noi doi am s-a facut un contract de comodat. Apartamantul meu este luat ... (vezi toată discuția)