avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 114
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 114

Am o nelamurire. Angajatorul doreste sa ne modifice salariul brut astfel incat sa incasam acelasi salariu net. Se prevaleaza de OUG 114. Daca refuz modificarea salariului brut, inseamna ca salariul net imi va creste cu 34.6% ? Ma poate obliga sa accept modificarea sal. brut ?
Multumesc pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Andrei1940 , utilizator 13:21, 29 Ianuarie 2019
Nu va poate obliga sa semnati ceva impotriva vointei dvs.
Multumesc pt. raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 114 construcții Leinad80 Leinad80 Am o nelămurire, conform ordonanței angajații din construcții: a)sunt scutiți de impozit pe venit de 10% b)sunt scutiți de plata contributiilor de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)
Oug114/2018, scaderea salariului brut loakvo loakvo Buna seara, conform OUG 114/2018 ar fi urmat sa beneficiez de o crestere substantiala a salariului net, dar conducerea firmei de constructii in cadrul careia ... (vezi toată discuția)