avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medical

Daca eu nu am cele 6luni minime pe contractul de munca pentru a beneficia de medical pot plati la cnas o perioada de cateva luni sa pot beneficia de plata medicalului???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 30 Ianuarie 2019
Se poate plati retroactiv ...
Daca mie imi mai trebuiesc 21 de zile pentru a beneficia, trebuie sa le platesc doar pe acestea?? Sau cateva luni??
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate si va spun ei ce si cat sa platiti...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate GAVRILA  ILEANA GAVRILA ILEANA Buna seara.Am contract de asigurari de sanatate dar nu am mai platit contributia in ultimii 5 ani pt ca nu am realizat venituri ca persoana fizica.Am o firma ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit - unde si cat trebuie sa platesc sanatatea? Adriana68 Adriana68 Am terminat perioada de somaj, nu am niciun venit si ca sa pot beneficia in continuare de asigurarile sociale, va intreb unde si ce suma ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari de sanatate, procedura voiviana voiviana In 2013 am terminat liceul si am ramas un an acasa pentru a ma pregati pentru admitere la facultatea dorita. In aceasta perioada de 12 luni, 6 luni am ... (vezi toată discuția)