avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de creștere a copilului

Buna ziua. Sunt angajata de mai bine de un an dar de la începutul sarcinii am intrat în cm dat de specialist. Având atât timp cm ,pot lua ptr dosarul de indemnizație adeverința doar de la angajatorul actual? Se iau în calcul lunile state în concediu medical ? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 29 Ianuarie 2019
Se iau în calcul si lunile state în concediu medical ... daca aveti mai mult de 12 luni lucrate anterior datei nasterii copilului la acest angajator , atunci actele le puteti lua numai de la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Sunt insarcinata in luna a 5a avand un contract de munca din 21 august 2009 si cu o presusa data a nasterii in 9 iulie 2010, prin urmare in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului SarahLeah SarahLeah Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, urmeaza sa nasc la 1 septembrie.Sunt angajata cu contract temporar, dar data de incepere a contractului este ... (vezi toată discuția)