avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

avocat

am nevoie de un avocat bun pe drept penal pentru tentativa de omor calificat
Buna ziua , pana la aceasta problema nu am avut niciodată un avocat , și nu mi-as putea da seama dinte-un link care ar fi bun pentru situația noastră, de aceea am povestit in mare ceea ce s-a întâmplat in speranța ca cineva cunoaște un avocat bun in drept penal , sau poate cineva s-a confruntat cu o situație similară . Va mulțumesc oricum pentru sfat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pe forum nu se fac recomandari, alegeti dvs din lista consultantilor inscrisi sau cautati in tabloul avocatilor din Romania de pe site-ul UNBR.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
[ link extern ]


Regulamentul forumului nu permite niciun fel de recomandare.
Daca nu va ajuta ce v-am spus, puteti sa apelati la cunostinte, poate va recomanda cineva vreun avocat.
In primul rand avocatul trebuie sa studieze piesele dosarului si apoi sa va spuna ce sanse exista in concret.
Este bine sa stiti ca acest serviciu avocatial intr-un caz precum al dvs. necesita multa atentie, abilitate de a interpreta probele si destul timp care sa fie alocat cazului.De aceea, va costa ca avocatul sa va spuna care sunt sansele.
Daca se merge pe ceea ce se aude ca ar fi asa sau altfel fara a se cunoste piesele dosarului totul devine aleatoriu...
Este putin probabil sa gasiti avocat care sa va preia cazul fara sa studieze piesele dosarului.

In astfel de cazuri se impune angajarea de urgenta a unui avocat pentru a fi prezent la audierea tuturor persoanelor implicate inca de la darea primelor declaratii.Acest lucru poate insemna ca audierile sa dureze 20 de ore sau mai mult acest serviciu avocatial care sa necesite prezenta avocatului la audieri.
Daca nu se procedeaza in acest mod este foarte greu de indreptat ulterior ceea ce s-a intamplat la procuror, ceea ce insemna ca procesul devine de cel putin 3 ori mai complicat daca declaratiile sunt date la un mod care nu ajuta inculpatul.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Din cate inteleg dosarul se afla in cercetare judecatoreasca in fata instantei de fond, au fost audiati martorii si administrate si alte probe, daca angajeaza avocat in acest moment, este posibil sa o faca doar pentru pledoaria finala.
Daca in faza de up nu a beneficiat de aparare corespunzatoare, este dificil de indreptat acum neajunsurile.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Pledoaria finală se bazează pe orice speculație raportată la probe.
La noi iar ă revenit versiunea conform căreia ce se declară la UP este adevarat...si orice se declară în contra se considera neadevărat...la martori...

Eu am arătat cum trebuie procedat.
Nu stiu însă cati isi permit sa aiba avocat pentru 20 de ore sau mai mult în mod continuu...
Si ar trebui să fie unul si nu 5 ca se pierde conținutul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Consecinte in urma unei altercatii Anonimul1990 Anonimul1990 Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am ... (vezi toată discuția)
Lovituri în legitimă apărare. la câte zile de spitalizare începe urmărirea penală? Kata1206 Kata1206 L am lovit pe un baiat cu pumnul in legitima aparare pentru ca a spart o sticla si a vrut sa mi dea cu ea in cap !! Intrebarea mea este ca acel baiat si a scos ... (vezi toată discuția)