avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nota scazuta la purtare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nota scazuta la purtare

Sunt in clasa a 11a iar acum cateva zile profesorul de informatica a scos la imprimanta teste pentru alta clasa . Eu am facut poza la acele teste si le-am trimis prieteniilor mei. Astazi profesorul m-a amenintat ca imi scade 2 puncte la purtare pentru asta . Am gresit atat de mult ? Nu am mai avut antecedente.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
Florinacho, utilizator
Cel mai recent răspuns: Calin Calin , utilizator 06:15, 31 Ianuarie 2019
Poi de greșit ai greșit , cât de mult asta depinde , mai ales dacă ai arătat testele celor care urmau sa le primească .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de ceva daca am comentat poza unui profesor publicata pe net de un coleg? ContSters231669 ContSters231669 buna....eu sunt elev in clasa a 11-zecea,si am urmatoarea problema: unul dintre colegii mei a facut o poza in timpul unei ore de curs la un profesor,aceasta ... (vezi toată discuția)
Scăderea notei la purtare din cauza unei probleme des întâlnita Biu2011 Biu2011 Bună ziua! Azi în ora de franceza o colega de a mea se juca cu jaluzelele de geam pt că ea stă lângă geam, jucânduse cu ea în continu a rupt-o, doamna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. ... cristi2411 cristi2411 Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. Am avut un incident neplăcut alaltăieri. Eram la liceu și am primit un test la X ... (vezi toată discuția)