avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare auto

Sunt o persoana cu handicap si mi-am vandut masina, Ce trebuie sa fac dupa intocmirea actelor ? Pe suma obtinuta trebuie sa platesc impozit ? Cum , cat si cand ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tantzi_t , utilizator 22:19, 31 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti obligatia sa achitati impozit
In baza documentului de instarinare vehicul,urmeaza sa solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto de pe rolul dv fiscal
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverință primărie Suiram88 Suiram88 Bună ziua. Eu și familia mea locuim in străinătate și pentru a ne putea reînnoi CI eu și soția am fost luați în spațiu la adresa cumnatei mele din ... (vezi toată discuția)