avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces Verbal de Compensare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces Verbal de Compensare

Firma A ia un cec de la firma B (client al firmei A), pe care il gireaza firmei C ( furnizor al firmei A). In afara de procesul verbal de preadre primire , am inteles ca se face un proces verbal de compensare cu ajutorul caruia se efectueaza operatiunile de stingerea sodurilor in contabilitate. Trimiteti-mi va rog un asemenea formular de proces verbal de compensare ( NU Ordin de Compensare )
Cel mai recent răspuns: Mihai Dan , utilizator 09:54, 18 Noiembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document de plata girat Alex28 Alex28 Exemplu: Firma A da firmei B un document de plata (CEC sau BO) scadent pe data de 30.10.2009. Firma B pe 15.10.2009 gireaza catre firma C documentul de plata. ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Firma b plateste datoriile firmei a. cactusul cactusul O firma A nu isi poate plati furnizorii. A apelat la o alta firma B care sa-i plateasca datoriile catre furnizori. Firma A emite factura catre firma B prin ... (vezi toată discuția)