avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cereri de concedii de odihna online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cereri de concedii de odihna online

Buna ziua, exista reglementare privind forma cererilor de concedii de odihna, adica tiparit/semnat sau electronic/online? In cazul in care in ROI este specificata forma electronic si procedura de aprobare a cererilor de concedii, este acceptabile cerere CO online? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 30 Ianuarie 2019
Nu exista in legislatie o astfel de prevedere.... Daca in situatia in care in R.I este specificata forma electronica si procedura de aprobare a cererilor de concedii, atunci este acceptabila o astfel de cerere pentru CO online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu de odihna Alexandra Ion Alexandra Ion Buna ziua, sunt angajata de 2 ani la o firma si am o nedumerire legata de cererea de concediu de odihna, in sensul ca aceasta nu exista in forma scrisa! ... (vezi toată discuția)
Retinere bani din salariu a zilelor de concediu odihna daniel80 daniel80 Buna ziua, Sunt angajat la un service auto. Doresc sa aflu daca este legal ca pentru zilele de concediu de odihna sa mi se opreasca din salariu bani. ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna lumifatu lumifatu spuneti-mi va rog: in cazul in care am o problema de sanatate care apare dintr-o data (nu ma mai duc sa-mi iau medical deoarece la noi cei care isi iau ... (vezi toată discuția)