avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce urmeaza dupa certificatul de inregistrare al ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce urmeaza dupa certificatul de inregistrare al ong-ului?

Care este pasul urmator dupa ce obtin certificatul de insctiere a p. j. fara scop patrimonial? Ce de la judecatorie au zis sa mergem la registrul comertului...ceea ce nu cred ca e ok.
Sau ne putem desfasura activitatea linistiti asa?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 18 Noiembrie 2009
Mergeti la Administratia Financiara pentru a va obtine codul fiscal.... ONG - urile nu au nicio legatura cu Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare asociație cu dosar din 2016 elena.cristina.matei elena.cristina.matei Bună ziua, În anul 2016 am făcut toți pașii pentru înființarea unei Asociații, am obținut certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva - nedumerire amelie11 amelie11 Am fost saptamana asta la Administratia Financiara sa ma inregistrez ca PFA, dar acum mi-am dat seama ca am uitat sa intreb ceva despre TVA. Eu vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)
Activitati economice la ong crysionela crysionela Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este diferenta dinte un ONG cu scop patrimonial si un ONG fara scop patrimonial? Un ... (vezi toată discuția)