avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Luni, 31 martie, are loc evenimentul: Închiderea exercițiului financiar 2024 - Noutăți legislative și tratamente contabile. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depun declaratia 394 cu 0?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depun declaratia 394 cu 0?

Buna dimineata,

Daca am de depus o declaratie 394 pe luna decembrie dar nu am avut nici intrari nici iesiri, nici un fel de document..o depun asa cu 0?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 16:33, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, are bifa pe prima pagina ca nu ati desfasurat activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, Imi spuneti va rog daca o firma nu a avut intrari si iesiri pe o luna, se depune 300 si 394 cu 0? Multumesc (vezi toată discuția)
Depunere d300 si d394 dudumanu dudumanu Buna ziua, Firma inregistrata ca platitoare de TVA in luna decembrie 2016 nu are tranzactii(intrari sau iesiri) , deci jurnalele de vanzari si cuparari sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 rocky2009 rocky2009 Buna ziua, Am o intrebare legata de declaratia 394 si anume: daca am o firma care nu a avut activitate mai trebuie sa depun declaratia 394? Multumesc ... (vezi toată discuția)