avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia telefonului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia telefonului

Buna,

Deja este a doua oara cand trimit telefonul in service, este display-ul cel care se duce deja in nici 6 luni de 2 ori, sincer nu as mai vrea telefonul acesta, mai mult sta in service decat la mine, cum pot face sa imi recapat banii? Angajatul firmei respective a spus ca doar daca trimit telefonul de 6-8 ori in service sau daca sta 75 de zile la ei in total , se da un alt telefon in schimb desi a recunoscut ca este o priblema la acel tip de telefoane...
Cel mai recent răspuns: SinziianaPaula , utilizator 20:02, 1 Februarie 2019
Potrivit art 1716, alin 2 Cod Civil, dacă vânzătorul nu repară bunul în termen de 15 zile de la data când ați solicitat reparația, cel dintâi este obligat la înlocuirea bunului.
Formulați o somație prin avocat!
Buna seara. Am fost astazi la ei sa intreb din nou de telefon si mi-au spus ca trebuie sa platesc reparatia , desi initial cand l-am lasat au zis cat este in garantie nu se plateste .... Nu stiu ce sa mai fac... Mi-au spus ca telefonul nu se inlocuieste deaorece ei au o ,,lege'' interna si ca pot sa faca sesizare unde vreau eu ca nu ii intereseaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu o firma ce produce tablete panamirela21 panamirela21 Buna seara. Acum 2 ani am cumparat o tableta evolio aria intr-un an am trimis-o de 3 ori in service mi-au dat negatie de service a 3-a oara si am zis sa mai ... (vezi toată discuția)
Problema service telefon dragosm2 dragosm2 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In data de 10.01, am dus un telefon la un service pentru inlocuirea display-ului (schimbarea sticlei). Service-ul a ... (vezi toată discuția)