avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Până în ce dată pot transmite concediul medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Până în ce dată pot transmite concediul medical către angajator?

O sa am concediu medical pentru data de 31.01 si 01.02, adica maine si poimâine. Si in acest caz tot pana in 5 ale lunii următoare pot depune concediul medical? Adica pana in 5 februarie? Eu nu am medicul de familie in oras, si o să-l trimit prin curier ca să-l semneze, dupa care mi se trimite sa dau la angajator. Problema este ca probabil voi primi concediul inapoi luni, adica in data de 4. Iar sefii mei trebuie sa trimita mai departe concediul la București. Posibil ca sa nu ajunga acolo pana in 5. Asta ar mai fi problema mea?
O alta întrebare ar fi, ma ajuta daca trimit scanat ambele exemplare? Astfel se pot face salariile si nu as iesi din termenul de 5 febr.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 31 Ianuarie 2019
Concediul pentru luna ianuarie pana pe 05.02.2019.

Concediul pentru luna februarie pana pe 05.03.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

01- 31.01 risc maternal, 20- 31.01 prenatal. e corect? Issa12 Issa12 Sunt insarcinata in 32 de saptamani. Medicul de familie a emis concediul de risc maternal pentru luna ianuarie 01-31, urmand ca, dupa calculele lui, acesta sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intre concedii medicale jbeginer jbeginer Buna ziua, Ma aflu in concediu medical din data de 28 august (27 august - ultima zi in care am fost la serviciu), iar pentru luna aceasta am concediu medical ... (vezi toată discuția)
Am o problemă cu plata unui concediu medical. in data de 06.01.2021 ... simonarosu90 simonarosu90 Am o problemă cu plata unui concediu medical.In data de 06.01.2021 m am internat în spital la urgenta cu fractura bimaleolare.Fiind ieșite din articulatia ... (vezi toată discuția)