avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește semnătura cumpărătorului. Poate fi considerat contract fals sau e doar o omisiune a celui care le redactează?

Buna ziua. Daca pe un contract de vanzare cumparare lipseste semnatura cumparatorului dar apar datele lui scrise la calculator sau masina de dactilografiat se poate considera contract fals sau pura omisiune a functionarului care se ocupa cu contracte de vanzare cumparare?
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Daca am deranjat cu ceva incercand sa inteleg prin prisma altor avocati in afara de cel care ne reprezinta cauza noastra imi cer mii de scuze insa pierzand procesul penal suflu si in iaurt acum, cum se zice si vreau sa scot toate armeke dreptatii la bataie... Si caut sa vad daca si avocatul meu vede lucrurile cum le vad colegele dvs...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Colegele v-au oferit sfaturi extrem de utile si pertinente având chiar o răbdare ingereasca.Eu nu am atata răbdare va spun doar lăsați ghicitul,interpretarea proprie a textelor de lege și încercarea de a va rezolva o astfel de problema singur ,mergeți la un av si gata daca doriti sa rezolvați cumva.

Daca veti avocat angajat e foarte bine din pacate sunt multi justitiabili care întreabă în 10 părți și poi încearcă sa isi rezolve singuri și atunci cand pierd se considera persecutați.Faptul ca incercati sa aflati si alte opinii în principiu nu este de blamat problema este ca in drept unde sunt 2 juriști apar 3 opinii iar la un moment e greu sa discerneti între sfaturi utile si altele poate eronate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare vanzatoare contract Diamandi Diamandi Daca pe certificatul de vanzare cumparare a unei masini sunt dactilografiate datele persoanei si nu exista semnatura ei ci a celui care a adus masina, care nu ... (vezi toată discuția)
Verificare asigurare masina necesara ca informatie in dosarul civil si penal Diamandi Diamandi Am cumparat o masina in 2017, de la niste samsari, din nefericire. Masina are un contract de vanzare cumparare catre o doamna a carei semnatura nu este pe acel ... (vezi toată discuția)
Invocarea din oficiu a exceptiei lipsei calitatii procesual pasive Diamandi Diamandi eu sunt reclamant si ma judec cu doi parati, referitor la un caz de inselatorie cu o masina. Unul a pus anuntul cu masina pe internet, celalalt a luat banii si ... (vezi toată discuția)