avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura Insolventei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura Insolventei

Intr-un dosar de insolventa care are termen de judecata maine pe 19.11.09 pot sa depun la Tribunal tot maine declaratia de creanta
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
imedia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 11:46, 18 Noiembrie 2009
Buna ziua.
Daca nu ati primit notificarea in termen de la licidatorul judiciar stabilit de instanta pentru a va inscrie in tabelul creditorilor puteti depune la termen, direct in instanta .
Succes!
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar insolveta ALEXUTA SEBASTIAN ALEXUTA SEBASTIAN BUNA SEARA AM AVUT O FIRMA ACUM ESTE IN INSOLVENTA AS DORI SA STIU CUM SE FACE TABELUL PENTRU INSCRIEREA DEBITORILOR SI A CREDITORILOR VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Am câștigat procesul de recuperare a salariilor restante dar nu am primit banii, iar executorul pe care l-am angajat nu îmi dă speranțe prea mari. cum pot rezolva această problemă? standan54 standan54 Am initiat toate demersurile in vederea recuperarii salarilor restante. Procesul l-am castigat dar nu am primit banii. Am angajat un executor judecatoresc. ... (vezi toată discuția)