avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de un avocat pentru scoaterea unor acte din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de un avocat pentru scoaterea unor acte din Arhiva Nationala

Buna ziua, am nevoie de ajutor. Imi trebuie 2 acte de partaj voluntar din Arhiva Nationala. Unul este emis in anul 1946, iar cel de al doilea este emis in 1973 .
Am un program foarte incarcat si nu am timp sa merg sa le scot.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
iuliana_reky, utilizator
Cel mai recent răspuns: iuliana_reky , utilizator 13:02, 31 Ianuarie 2019
Aveti o listă cu avocați din București.
Puteti întreba cât va costă la fiecare în parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să vă alegeți de aici un reprezentant convențional:

www.avocatnet.ro/Consultanti...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de ajutor/îndrumare din partea unui avocat ... Nicole Ștefania Nicole Ștefania Bună seara! Am nevoie de ajutor/îndrumare din partea unui avocat specializat pe codul muncii, eventual contra cost. Va rog frumos, este relativ urgent. ... (vezi toată discuția)
Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject ... radulucian 22 radulucian 22 Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject dosar pe motive de căutare nod în papura.Mi-au respins dosarul pe motiv ca un document nu ... (vezi toată discuția)
Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu primăria ... Adrian Horatiu Adrian Horatiu Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele ... (vezi toată discuția)