avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot afla dacă o persoană este angajată la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot afla dacă o persoană este angajată la o firmă particulară?

Soția mea are un copil cu un bărbat care lucrează la o firmă particulară, și plătește doar 200ron pensie alimentară, deși e obligat prin hotărâre judecătorească definitivă să plătească 25% din salariu! Trebuie să știu Sigur că nu lucrează la negru, ptr că de lucrat lucrează sigur la firma respectivă! Cui trebuie să se adreseze soția?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 1 Februarie 2019
Nu veti afla asa ceva de la nicio institutie ... insa sotia dvs poate sa se adreseze unui executor judecatoresc si acesta se poate adresa ANAF-ului / ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara da_na da_na Sunt divortata din anul 2000 si din primele luni fostul sot nu a vrut sa plateasca pensia alimentara fiicei noastre de 4 ani, platind cu pauze. Cu greu a dat ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita cu rea credinta Seashell Seashell Buna ziua! Am divortat la 1 aprilie 2010, instanta a hotarat ca tatal copilului meu sa plateasca pensie alimentara pentru copil incepand de la data depunerii ... (vezi toată discuția)