avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Buna ziua! Daca am fost reabilitat de drept mai apar undeva ca si condamnat?Ma refer in cazul in care sunt verificat din strainatate!
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Ionicalup80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:55, 1 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Dar scoateti totusi un cazier, mai uita sa le stearga.
Condamnarea mea a fost de 1 an cu suspendare si o incercare de 3 ani. Asta a fost in anul 2004.
In caz ca au uitat sa stearga condamnarea,unde trebuie sa fac cererea?
Multumesc!

Ana-Maria Dutescu a scris:

Nu.
Dar scoateti totusi un cazier, mai uita sa le stearga.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au uitat, trebuie sa faceti cerere la instanta care a judecat in prima instanta cauza sau instanta corespunzatoare domiciliului dvs. ( alegeti) si solicitati sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, In anul 2008 s-a decis prin hotarare judecatoreasca irevocabila la tribunalul din Buzau anularea permisului de conducere din cauza alcoolemiei ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare. când voi fi reabilitat? adrianoadi adrianoadi Buna ziua,am si eu o intrbare importanta pentru ca nu pot sa ma angajez din cauza cazierului. in 2008 am primit 1an si 6 luni cu suspendare pe 3 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)