avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... sfat juridic
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

sfat juridic

am fost trimis de doctorul de familie ,cu trimitere la un cabinet medical particular ,pentru consultatie si ekg,.La intrarea in cabinet mi a luat cardul de sanatate si trimiterea.Doctora respectiva ,mi a facut un ekg si o ecografie si mi a dat reteta.Cand am iesit din cabinet asistenta mi a spus ca a costa 350ron ,fiindca doar consultatia e gratuita(fiind asigurat).N am avut bani la mine si a spus ca ma asteapta sa vin sa platesc dar mi au dat analizele.Vin si va intreb ,daca nu platesc(avand in vedere faptul ca nu m au anuntat de aceste costuri) ce mi se poate intampla?Va multumesc!
Fiți de bună credință și plătiți serviciile care vi s-au prestat!
Mereu trebuie să fiți pregătită când mergeți să vi se presteze un serviciu!
Va trebui să plătiți, nu puteți să negociați cu ei, fiind vorba despre un cabinet particular. Ar fi trebuit să realizați că serviciile private nu sunt gratuite. Ar fi fost gratuit dacă ați fi mers la un spital la stat pentru acele investigații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura abuziva regina maria mzaha mzaha Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am facut o programare telefonica la clinica Regina Maria pentru o consultatie la interne in baza unui voucher emis ... (vezi toată discuția)
Pot acuza malpraxis? mihaela.iordake mihaela.iordake In urma cu o luna, bunica mea prezenta stari febrile, batai puternice in piept si nu putea manca. De la spitalul general a fost trimisa direct, fara analize, ... (vezi toată discuția)
Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)